Over Breda / Eureka!

Eureka! is dé levendige, groene, duurzame en autoluwe nieuwbouwwijk met woningen en appartementen in Breda. Deze nieuwe bruisende wijk ligt op steenworp afstand van de Belcrum, het centrum en het populaire stationsgebied. In verschillende fasen worden in totaal 307 woningen en appartementen gerealiseerd. Eureka! wordt dé plek waar je wil wonen! Benieuwd naar de voordelen van Eureka! Breda waaronder alle informatie over energiezuinigheid, lees dan verder! 

 

Lees hier alles over Eureka

Woningaanbod

Appartementen

65-171m2

Ervaar luxe en rust in de appartementen binnen Eureka! Square en Eureka! Central terwijl je hier doordeweeks van de rust en het groen kunt genieten, loop je in het weekend zo het bruisende centrum van Breda in.

  • Central: oplevering eind 2024. Nog slechts 8 appartementen bescihkbaar
  • Square: start bouw zomer '24. Nog slechts 6 appartementen beschikbaar
  • District: start verkoop september '24
  • Gelijkvloers wonen op 5 minuten fietsen van de grote markt!

Vanaf: € 440.000,- V.O.N.

Bekijk appartementen

Woningen

95-153m2

Bekijk het gevarieerde aanbod aan woningen met tuin in een groene, autoluwe en veilige woonomgeving. Geniet van moderne architectuur, fraaie details en zorgvuldig samengestelde plattegronden met veel lichtinval en royale tuinen.

  • Village fase één: uitverkocht en bouw gestart! 
  • Village fase twee: uitverkocht en bouw gestart! 
  • District: start 7 woningen met tuin verkoop zomer '25
  • Helemaal klaar voor de toekomst!

Vanaf: € 404.500,- V.O.N.

Bekijk woningen

Hier komt Eureka

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven? Wanneer je interesse hebt in de nieuwste groene wijk van Breda, houden we je graag op de hoogte. Middels deze nieuwsbrief mis je niks van de laatste ontwikkelingen omtrent Eureka!, het woongebied, de vorderingen van de bouw en verkoopdata. Ook blijf je op deze manier op de hoogte van het actuele woningaanbod. 

Schrijf je in voor een woning binnen je persoonlijke account

Eureka! Central, Village en Square zijn in verkoop! Wil jij hier binnenkort wonen? Schrijf je dan in op de woningen van jouw voorkeur binnen je persoonlijke accountomgeving. Heb je vragen? Stel ze aan ons verkoopteam!

Nieuws

3 juli verkoopevenement Eureka

26 juni 2024

3 juli verkoopevenement Eureka

We zetten de poorten van de bouwplaats van Eureka! nog één keer open voor de zomervakantie op woensdag 3 juli tussen 17.00 en 18.00 uur!

Eureka! Village - uitverkocht!

15 mei 2024

Eureka! Village - uitverkocht!

Goed nieuws, EUREKA! Village is volledig uitverkocht! 

Verkoopcentrum op de bouwplaats geopend op 15 mei!

2 mei 2024

Verkoopcentrum op de bouwplaats geopend op 15 mei!

Op woensdagmiddag 15 mei tussen 16.00 tot 17.30 uur openen wij de deuren van ons verkoopcentrum op de bouwplaats van EUREKA! Breda    ...