Over Breda / Eureka

Eureka! is dé levendige, groene, duurzame en autoluwe nieuwbouwwijk met woningen en appartementen in Breda. Deze nieuwe bruisende wijk ligt op steenworp afstand van de Belcrum, het centrum en het populaire stationsgebied. In verschillende fasen worden in totaal 307 woningen en appartementen gerealiseerd. Eureka! wordt dé plek waar je wil wonen!

De verkoop van de woningen in Eureka! Village en de appartementen in Eureka! Square is onlangs gestart! Je kunt de verkoopdocumentatie waaronder de uitgebreide verkoopbrochure downloaden op de website en ophalen bij één van de makelaarskantoren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Lees hier alles over Eureka

Woningaanbod

Appartementen

65-171m2

Ervaar luxe en rust in de appartementen binnen Eureka! Terwijl je hier doordeweeks van de rust en het groen kunt genieten, loop je in het weekend zo het bruisende centrum van Breda in.

  • Verkoop Eureka! Square gestart 
  • Ruime appartementen en buitenruimtes
  • Veel lichtinval 
  • Voorzien van eigen berging, gemeenschappelijke fietsenstalling en overdekte parkeerplaats

Vanaf: € 355.000,- V.O.N.

Bekijk appartementen

Woningen

95-153m2

Bekijk het gevarieerde aanbod aan woningen met tuin in een groene, autoluwe en veilige woonomgeving. Geniet van moderne architectuur, fraaie details en zorgvuldig samengestelde plattegronden met veel lichtinval en royale tuinen.

  • Verkoop Eureka! Village fase één gestart 
  • Rustige, veilige en autoluwe wijk
  • Diverse woningtypen, van stadswoning tot herenhuis 
  • Optimaal geisoleerd en klaar voor de toekomst

Vanaf: € 404.500,- V.O.N.

Bekijk woningen

Hier komt Eureka

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven? Wanneer je interese hebt in de nieuwste groene wijk van Breda, houden we je graag op de hoogte. Middels deze nieuwsbrief mis je niks van de laatste ontwikkelingen omtrent Eureka!, het woongebied, de vorderingen van de bouw en verkoopdata. Ook blijf je op deze manier op de hoogte van het actuele woningaanbod. 

Schrijf je in voor een woning binnen je persoonlijke account

Eureka! Central, Village en Square zijn in verkoop! Wil jij hier binnenkort wonen? Schrijf je dan in op de woningen van jouw voorkeur binnen je persoonlijke accountomgeving. Heb je vragen? Stel ze aan ons verkoopteam!

Nieuws

Verkoop gestart!

26 mei 2023

Verkoop gestart!

De verkoop van de woningen in Eureka! Village en de appartementen in Eureka! Square is gestart! Tijdens het succesvolle start verkoop evenement...

Eureka! Central - laatste penthouse beschikbaar

18 mei 2023

Eureka! Central - laatste penthouse beschikbaar

Droom jij ervan te wonen op 45 meter hoogte in een luxe penthouse met uitzicht op het centrum van Breda?

Dag van de bouw

17 mei 2023

Dag van de bouw

Eureka! Breda deelnemer dag van de bouw!