Veelgestelde vragen

Binnenkort beschikbaar

Algemeen

Duurzaamheid in de woning en een groene en hoogwaardige kwaliteit van het openbaar gebied zijn belangrijke speerpunten binnen Eureka! Voor alle informatie omtrent duurzaamheid, waaronder de verwarming en koeling middels de WKO verwijzen wij graag naar de verkoopbrochure en de makelaars. 

Ja, absoluut. Wij hebben ING geselecteerd als samenwerkingspartner geselecteerd en bieden je een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. 

 

Wij hebben het afwerkingsniveau omschreven in de technische omschrijving, welke onderdeel uitmaakt van de verkoopbrochure. 

 

De appartementen in Eureka! Central worden gerealiseerd door Nederlandse Bouw Unie (NBU) en worden opgeleverd met een SWK garantie en waarborg certificaat. 

De woningen in Eureka! Village en de appartementen in Eureka! Square worden gerealiseerd door Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. en worden opgeleverd met een Woningborg garantie en waarborg certificaat.

Vrij op naam wil zeggen dat de kosten, die met het verwerven van een appartementsrecht gemoeid zijn, in de koopsom zijn in begrepen. Hieronder valt onder andere de BTW.