Plan en Planning

EUREKA! Breda wordt dé nieuwe stadswijk van Breda. Op steenworp afstand van het centraal station en dichtbij alle voorzieningen, het bourgondische centrum en prachtige stukken natuur. 

EUREKA! Wordt ontwikkeld in verschillende fasen. Hieronder lichten we je in hoe het totale plan en de planning van EUREKA! Breda eruitziet.

FASE 1: EUREKA! Central

De eerste fase van EUREKA! Wordt het hart van dé nieuwe en groene stadwijk. Het complex bestaat uit 78 koop- en 76 huurwoningen. De bouw is inmiddels gestart en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. 

FASE 2: EUREKA! Village

In de tweede fase worden 55 woningen met tuin gerealiseerd. Deze woningen worden in twee fasen te koop aangeboden vanaf € 404.500,-. Van starterswoning tot royaal herenhuis. Deze woningen zijn gelegen op loopafstand van het centraal station en alle dagelijkse voorzieningen en tevens optimaal gelegen ten aanzichte van uitvalswegen en de Bourgondische binnenstad van Breda! De verkoop is reeds gestart. De bouw van de eerste fase is gestart en de bouw van de 2e fase zal het tweede kwartaal van 2024 starten.

FASE 3: EUREKA! Square

Ben je op zoek naar een luxe en duurzaam appartement in een kleinschalig complex, dan is EUREKA! Square voor jou interessant. 35 gasloze appartementen voorzien van een WKO-systeem. Eigen berging én parkeerplaats. De verkoop van appartementen in EUREKA! Square is gestart. De bouw zal starten in Q2 van 2024.

FASE 4: EUREKA! District

De vierde en laatste fase van dé nieuwe en groene stadswijk is District. Dit wordt een complex met 50 appartementen en een ondergrondse stallingsgarage. Daarnaast heeft deze fase nog 7 grondgebonden stadswoningen met tuin. Wanneer de verkooop en de bouw van de laatste fase van start gaan is nog niet bekend.