Veelgestelde vragen

 

 

Algemeen

Het actuele woningaanbod is te bekijken door op de pagina Woningaanbod. Daarnaast is het mogelijk om doormiddel van de interactieve selector op de  Woningzoeker verschillende beschikbare appartementen en woningen bekijken. Kies het deelgebied van jouw voorkeur en ontdek de woningen. Met de filters zoals ‘status’, ‘woonoppervlakte’ of ‘prijs’ kun je opties verfijnen om jouw ideale appartement of woning te vinden. Het is tevens mogelijk om de verkoopbrochure te downloaden.

Heb je vragen over het actuele aanbod? Neem contact op met de makelaars. De makelaars helpen je graag verder en plannen bijvoorbeeld graag een vrijblijvend gesprek op de bouwplaats. 

 

Wij hebben het afwerkingsniveau van de woningen/appartementen uitgebreid omschreven in de technische omschrijving, welke onderdeel uitmaakt van de verkoopbrochure. Je kunt de verkoopbrochure hier downloaden

 

 

Wij bieden binnen Eureka! verschillende meerwerkopties aan. Deze meerwerkopties staan opgenomen bij de verkoopdocumentatie per bouwnummer en worden daarnaast ook als download beschikbaar gesteld.

Duurzaamheid en een groene en hoogwaardige kwaliteit van het openbaar gebied zijn belangrijke pijlers binnen Eureka! Breda. Wij informeren je graag over de wijze waarop dit wordt toegepast, zie hiervoor https://www.wonenineureka.nl/energieneutraal/

Voor meer informatie omtrent duurzaamheid, waaronder informatie over verwarming en koeling middels de WKO, verwijzen wij graag naar de verkoopbrochure en de makelaars. 

Binnen Eureka! Breda is een hoogwaardige kwaliteit van openbare ruimtes een prioriteit. Zo zijn auto’s te gast, wat zorgt voor rustige, veilige en kindvriendelijke omgeving. Je ervaart een ongekende vrijheid, ruimte en rust. Alle bewoners beschikken over een privé parkeerplaats binnen het plangebied, daarnaast worden bezoekers parkeerplaatsen vorozien. Dit wordt uitgebreid omschreven in de verkoopbrochure's. 

 

De koopsom van een appartementsrecht is vrij op naam, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die met het verwerven van een appartementsrecht gemoeid zijn, in de koopsom zijn inbegrepen:

  • Grondkosten- respectievelijk appartementsrechtkosten;
  • Bouwkosten;
  • Architectenhonorarium en de kosten van overige betrokken adviseurs;
  • Notarishonorarium inzake de levering van je appartementsrecht;
  • Kadastrale uitmeting;
  • Kosten (omgevings)vergunning/ gemeentelijke leges de bouw betreffende;
  • Makelaarscourtage/verkoopkosten;
  • Aansluiten op water-, riool- en elektriciteitsleidingen;
  • Gebruiksklare verwarmingsinstallatie met warmwatervoorziening (Warmte Koude Opslag);
  • BTW (thans 21%), eventuele wijzigingen worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend.

Je betaald de koopsom van de grond, zodra je naar de notaris gaat voor het passeren van de akte van levering en men nog moet starten met de bouw van de woningen/appartementen. De notaris verzorgt bij het passeren van de akte van levering de betaling van alle tot op dat moment verschuldigde termijnen en eventuele rente.

De aanneemsom betaal je vervolgens in vooraf samen met het garantie instituut vastgestelde termijnen vanaf het moment dat de bouw is gestart. De verdeling van deze termijnen is opgenomen in de Aannemingsovereenkomst. 

Ja, absoluut. Wij hebben ING geselecteerd als samenwerkingspartner geselecteerd en bieden je een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. 

Bas is persoonlijk hypotheekadviseur voor Eureka! Hij kent het project als geen ander. En kijkt vrijblijvend met je mee naar de financiële mogelijkheden, zodat je precies weet wat je kunt lenen en wat je maandlasten zijn. 

Bas Keijsers

06-11160216

bas.keijsers@ing.com 

 

 

De appartementen in Eureka! Central worden gerealiseerd door Nederlandse Bouw Unie (NBU) en worden opgeleverd met een SWK garantie en waarborg certificaat. 

De woningen in Eureka! Village en de appartementen in Eureka! Square worden gerealiseerd door Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. en worden opgeleverd met een Woningborg garantie en waarborg certificaat.