Plan en planning

De verschillende fasen 

Eureka! Breda is dé levendige (nieuwbouw)wijk van de Belcrum. In verschillende fasen worden in totaal 307 woningen en appartementen gerealiseerd. De bouw en verkoop van Central zijn al in volle gang. 

Energieneutraal

Duurzaam en energiezuinig

Geen zorgen over gastarieven en lage energielasten? Dat is voor veel mensen tegenwoordig een droom. In Eureka! kan deze droom werkelijkheid worden. De nieuwbouwwoningen zijn duurzaam en daarmee klaar voor de toekomst.

 

Wonen in hartje Breda

De Parel van het Zuiden

Het prachtige Breda wordt gekenmerkt door de Brabantse gezelligheid. De historische binnenstad bruist van cafés, restaurants, terrassen, festivals, evenementen en theaters. Deze zijn op slechts 5 minuten loopafstand van Eureka! te bereiken. 

Hier komt Eureka

Duurzaam wonen

De nieuwste groene duurzame woonomgeving. In Eureka! Breda kun je zorgeloos genieten van jouw comfortabele woning. Alle woningen en appartementen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Hierdoor heb je geen zorgen over huidige gastarieven en geniet je bovenal van lage energielasten.

Daarnaast worden de woningen in Eureka! Breda verwarmd en voorzien van warm water door een collectieve Warmte-Koude-Opslag (WKO-installatie). In de omgeving wordt veel ruimte vrijgelaten voor groen en natuur, en worden daken voorzien van mossum. Kortom: wonen in Eureka! is wonen in een duurzaam gebied. 

10 redenen waarom wonen in Eureka

  1. Duurzame, unieke woningen
  2. Direct gelegen naast het centraal station
  3. Wonen in hartje Breda
  4. Lage energielasten 
  5. Veilige, autoluwe omgeving
  6. Comfortabele luxe woningen met veel lichtinval 
  7. Gelegen naast de bruisende wijk Belcrum
  8. Op steenworpafstand van de bruisende binnenstad 
  9. Groene, duurzame omgeving 
  10. Gevarieerde stadswijk voor jong en oud
Bekijk woningaanbod

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven? Wanneer je interese hebt in de nieuwste groene wijk van Breda, houden we je graag op de hoogte. Middels deze nieuwsbrief mis je niks van de laatste ontwikkelingen omtrent Eureka!, het woongebied, de vorderingen van de bouw en verkoopdata. Ook blijf je op deze manier op de hoogte van het actuele woningaanbod. 

Schrijf je in voor een woning binnen je persoonlijke account

Eureka! Central, Village en Square zijn in verkoop! Wil jij hier binnenkort wonen? Schrijf je dan in op de woningen van jouw voorkeur binnen je persoonlijke accountomgeving. Heb je vragen? Stel ze aan ons verkoopteam!